Hemstäd Örebro

Trygg och effektiv städning |

Hemstäd

Hemstädning i Örebro

Det är mycket viktigt för trivseln att det är rent och fräscht hemma i bostaden. Det är ändå där vi lever merparten av dygnet. Faktum är att man faktiskt kan bli sjuk och utveckla allergier i ett ostädat hem, då bakterier får grogrund bland smuts och damm med tiden. Men i dagens stressiga samhälle är det inte ovanligt att människor slarvar med städningen för att de helt enkelt inte hinner med.

Vi är ett pålitligt och erfaret städbolag som gärna hjälper dig med hemstädning i Örebro. Hos oss kan du få hjälp med hemstädningen på ett snabbt och effektivt sätt. Om du vill kan vi skräddarsy städningen så den passar dig och dina behov. Kanske vill du att vi kommer varje fredag eller varannan lördag?

Du bestämmer och det blir mer prisvärt om du väljer någon av våra abonnemangstjänster för städning i hemmet. Extra förmånligt blir det om du använder RUT-avdraget, då betalar du nämligen bara 50 % på arbetskostnaden.

Kontakta oss via formuläret för att veta mer om hemstädning.

ren ugn

Våra arbetsmetoder

När vi har fått ett nytt städuppdrag inleder vi alltid med ett kostnadsfritt möte där vi går igenom kundens städbehov och tidsintervall för att kunna ge det kostnadsförlag. Vi undersöker bostaden och tar reda på hur vi mest effektivt ska sköta städningen. Du bestämmer exakt när och vad du behöver för städtjänster. Kanske behöver du punktinsatser inför till exempel högtider eller varför inte en återkommande städning varje eller varannan vecka?

För din trygghets skull är det generellt sätt alltid samma städare som utför städningen hos dig på fasta dagar. Vi är mycket noggranna och har rutiner för koder, nycklar och för städjournal för att inte missa något. För att kunden ska få tjänsten denne betalt för, har vi en kvalitetsgaranti. Det innebär i praktiken att vi i händelse av fel och brister snabbt åtgärdar dessa kostnadsfritt.

Boka abonnemangsstädning

Att få professionell städning av det egna hemma kontinuerligt är mycket skönt och praktiskt för stressade människor. Att veta att hemmet ständigt är rent och fräscht utan att behöva lyfta ett finger. När det inte slarvas med städningen förhindrar effektivt att baktierier får fäste vilket i sin tur minskar risken för allergier och sjukdomar.

Det är en vardagslyx som heller inte kostar speciellt mycket längre. Historisk sett var det endast en lyx för välbärgade. Städning ingår i RUT-avdraget så du betalar hlava priset på arbetskostnaden och när du bokar abonnemangsstädning blir det såklart billigare än vid enstaka tillfällen. Priset baseras på storleken på bostaden, möblering och om det finns allergier, barn eller husdjur i hemmet. Vid första städtillfället görs en grundstädning.  

RUT-avdrag på hemstädning

När du är över 18 år och betalar skatt i Sverige är du berättigad att göra en skattereduktion på 50 % på hushållsnära tjänster som till exempel hemstädning. Städfirman hjälper till med all administration med Skatteverket och det nya priset blir synlig direkt på fakturan. Man kan dra av 50 000 kr per person och år. 

 

Effektiv och pålitlig hemstädning