Trappstädning Örebro

Trygg och effektiv städning |

Trappstädning

Trappstädning i Örebro

För fastighetsägare och företag är det mycket viktigt att trapphus och entré är rent och fräscht. Det är som bekant svårt att förändra det första intrycket. Ett ofräscht trapphus ger en oseriöst och otryggt intryck. Fastighetsägaren är också ytterst ansvarig för att ingen skadas i ett dåligt underhållet trapphus eller entré.

Men en trappstädning är ett tungt och tidskrävande projekt och det dröjer inte länge förrän man måste göra om det igen. Vi rekommenderar att boka en återkommande trappstädning hos oss. Då säkerställer du att trapphuset, entré och hissar är i toppskick och slipper en gnagande oro.

Vi utför professionell och effektiv trappstädning i Örebrotrakten. Vi har lång erfarenhet av det och kan skräddarsy en tjänst där du bestämmer omfattning och tidsintervall. Kontakta oss redan idag för ett offertförslag eller information. 

Många fördelar med trappstädning

För fastighetsägare och företag är det mycket viktigt att trapphus och entré är rent och fräscht. Det är som bekant svårt att göra ett andra intryck. Ett ofräscht trapphus ger en oseriöst och otryggt intryck. En entré, hissar och trapphus utsetts dagligen för slitage eftersom många människor använder det och drar in smuts utifrån, framför allt höst och vinter. Det gäller att hålla efter trapphuset för ökad trivsel men det finns också andra anledningar.

Ett dåligt städat trapphus ger dålig luft och när man inte tar hand om skräp och fläckar av regn och snö kan göra att människor skadar sig. Det finns också säkerhetsrisker eftersom trapphus är en nödutgång vid brand. Det finns också risk att skräp i trapphuset kan ta eld. En mer långsiktig fördel med kontinuerlig städning av trapphuset är att det minskar slitaget generellt vilket gör att man helt enkelt ökar livslängden.

rent i trapphuset med skurmaskin

Erfarna trappstädare

Vi hjälper ett stort antal företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med återkommande trappstädning. Det har vi gjort under många år och är mycket professionella och effektiva. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster där du själv smidigt och enkelt bestämmer omfattning och tidsintervall. Vår stora kompetens av trappstädning gör vi vet exakt hur och vad som ska städas för att skapa en trevlig miljö för alla som dagligen vistas i entré, hiss och trappor.

Vår personal är mycket skickliga och använder proffsutrustning och miljövänliga städprodukter för ett perfekt resultat. För en trygg och fungerande trappstädning ska du höra av dig till oss.

Firman har även ett komplett utbud av städtjänster övrig lokalvård som till exempel företagsstäd, flyttstäd, golvvård samt hemstädning för privatkunder.

Vi garanterar en väl utförd trappstädning och har generösa garantier samt mycket konurrenskraftiga priser.

 

Rena och fräscha trapphus